Contact
Supporters van..

Een formatieteam op de vloer krijgen kost geld, veel geld zelfs. Naast de kosten van de kleding, schoenen en make-up heeft Old Forest uiteraard ook nog andere kosten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de  zaalhuur van de trainingslocatie(s), de muziekbanden en de reiskosten die elke wedstrijd gemaakt moeten worden.

De meeste kosten kunnen worden betaald vanuit de contributiegelden en de opbrengst uit evenementen en acties die Old Forest gedurende het jaar organiseert. Zo is het team van DSV Old Forest jaarlijks te vinden op de braderie in Oudenbosch om appelflappen en saucijzen te verlopen en regelmatig zijn er andere acties waaraan de gehele vereniging meewerkt, om samen met enkele partners een mooi bedrag op te halen.

Extra’s voor de vereniging zitten er helaas amper bij, waardoor het vrij lastig is om te verbeteren laat staan te vernieuwen. Nieuwe dansjurken, haarversieringen, muziek, danskleding, gasttrainers en ga zo maar door, al die mogelijkheden om onze dansteams te kunnen verbeteren zijn lastig te realiseren. Gelukkig krijgen we wel steun van een aantal trouwe supporters, sponsoren en vrijwilligers die bij onze teams betrokken zijn. Van ieder op een geheel eigen manier, dat brengt ons wat dichterbij het verwezenlijken van onze doelen.

Vooral financiële steun is welkom, mocht je Old Forest wat financiële support willen geven dan kun je onderaan deze pagina een geheel vrij bedrag doneren aan onze vereniging. Mocht je als supporter een jaar lang op de hoogte willen worden gehouden en een persoonlijke vermelding op deze pagina willen? Maak dan hieronder een bedrag van minimaal € 20,- over naar onze rekening.