Contact
Onze sponsors

Dat Komt Binnen

Opent deuren!

Ook de communicatie is een onderdeel van onze professionalisering

Pure Water Group

Engineering purity

Fysiotherapie Jofib

Een praktijk met Meer- “Waarde”

Sponsort mentale & fysieke kracht. Maakt van Old Forest een eenheid!

Bouwmeester Metaal

Alles voor metaal

Houdt de machines van onze teams draaiende.

 

Trots op onze sponsors

Bij DSV Old Forest zijn wij maar al te trots op de sponsors die wij hebben, zij maken het voor ons namelijk mogelijk onze passie te kunnen blijven uitvoeren! Deze vernieuwde website is dan ook volledig ingericht om onze sponsors de verdiende aandacht te kunnen bieden.

Sponsoring van DSV Old Forest is mogelijk door financiële steun te geven aan onze vereniging, maar ook het aanbieden van goederen is vrijwel altijd mogelijk. De materiële sponsoring die u (namens de onderneming) aan DSV Old Forest aanbiedt kan zowel voor eigen gebruik zijn voor de vereniging als voor de verkoop, waarbij de opbrengst aan de vereniging wordt geschonken.

Wat kunnen wij u bieden

Uiteraard bieden wij onze sponsors behalve naam-, logo- en websitevermelding nog veel meer, afhankelijk van de vorm en uw sponsorbijdrage. Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op via onze contactpagina of meldt het bij één van onze teamledentrainers of ons bestuur!

Al vanaf €1,- helpt u Old Forest

Wil je onze formatiedans-teams steunen, dan kan dit al vanaf €1,-! Wij zijn blij met alle steun die wij maar kunnen krijgen, van iedereen die onze dansers goed verzorgd en met een glimlach op de vloer wilt zien staan. Want dansen is geen goedkope sport en zeker ambitieus zijn binnen de formatiedans-wereld neemt behoorlijk wat kosten met zich mee.

Wij maken het dan ook gemakkelijk voor u om een vrij bedrag te doneren aan onze vereniging. Indien gewenst is het vanaf € 20,- mogelijk persoonlijk te worden vermeld op onze website als “Supporter van Old Forest”. Het enige wat u hoeft te doen om een vrij bedrag te doneren is onderstaande invullen en vervolgens kunt u direct online uw donatie realiseren.